Voor als je zelf wilt gaan trainen

Train-de-trainer

Wanneer?

8 juni 2020, 09:30- 16:30

Waar?

Ede, Horapark 2

Voor wie?

Winkelmedewerkers die willen
trainen over Veilig Werken

Een veiligheidsexpert in huis!

Volg de train-de-trainer

Het volgen van één training maakt iemand nog geen expert. Het is belangrijk om het thema regelmatig te blijven herhalen. Daarom is er de mogelijkheid om een train-de-trainer te volgen. In deze praktijktraining leren deelnemers hoe zij zelf hun kennis en kunde kunnen overdragen op collega’s.

Voor wie is deze training?

De train-de-trainer is geschikt voor medewerkers die het leuk vinden om anderen iets te leren. Daarnaast hebben zij al veel kennis over het thema veiligheid. In de train-de-trainer is er vooral veel aandacht van hoe je kennis overbrengt.

Veiligheid blijft belangrijk!

Samen met FNV hebben we gekeken hoe we zoveel mogelijk medewerkers kunnen bereiken met onze trainingen. Naast een mooie online leergang is daar ook een praktijktraining uit naar voren gekomen.

Maar hoe zorg je ervoor dat veiligheid een belangrijk thema blijft op de werkvloer? Daarvoor hebben we het train-de-trainer programma ontwikkeld. In deze training leren deelnemers hoe zij veilig werken op een goede manier over kunnen brengen naar de winkelvloer. De training is geschikt voor medewerkers die inhoudelijk al veel van het thema weten. De nadruk van deze training zal liggen op de didactische kwaliteiten. Het doel hiervan is dat deze persoon het eigen team kan trainen, coachen en begeleiden op het gebied van veiligheid. Dat leidt tot een hoog veiligheidsbewustzijn op de werkvloer. Daar maken we ons samen sterk voor!

Deelname is gratis

Meld je nu aan!

Ja, ik meld me aan voor de gratis train-de-trainer bijeenkomst. Na aanmelding wordt er binnen 5 werkdagen contact met me opgenomen om verdere details te bespreken.
Het project VWW is tot stand gekomen op initiatief van FNV Handel en mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van SDF en ondersteuning van de Retailagenda. FHKN ondersteunt FNV in de uitvoering ervan.

Contact

0318 698 469