Virtual Classroom

Online Powertraining

 Wat & wanneer?

Dealen met verbale agressie (vol)
22 juni, 19:00 – 21:00 uur

Waar?

Online

Voor wie?

Winkelmedewerkers

Wat & wanneer?

Dealen met verbale agressie (vol)
29 juni, 19:00 – 21:00 uur

Waar?

Online

Voor wie?

Winkelmedewerkers

Oefenen in het virtuele klaslokaal

Waarom deze online powertraining?

Helaas kunnen we door COVID-19 nog niet klassikaal trainen door zoals wij dat zouden willen doen. Maar ook nu is Veilig Werken belangrijk. Winkelpersoneel heeft in toenemende mate last van agressief gedrag door klanten. Hoe je daarmee omgaat leer je in de online powertraining.

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die in de winkel werkt en beter wil leren omgaan met moeilijke situaties. Je kunt de training individueel volgen, maar ook bijvoorbeeld met je hele team of bijvoorbeeld met een aantal winkels in de winkelstraat. Er is plek voor 8 deelnemers.

Hoe werkt het?

Zodra je je hebt aangemeld, krijg je een link naar het virtuele klaslokaal. Wij werken met Microsoft Teams. In de training oefen je met de trainers en de andere deelnemers met lastige situaties. Aan het einde van de training heb je voldoende handvatten om effectief om te gaan met agressief gedrag op de winkelvloer.

Deze trainingen zijn gratis!

Online Powertraining

Meld je nu aan!

Ja, ik meld me aan voor de online powertraining. Na aanmelding wordt er binnen 5 werkdagen contact met me opgenomen om verdere details te bespreken.

Online Powertraining, meld je aan!

  • 29 juni is helaas al vol. We komen snel met nieuwe data.
Het project VWW is tot stand gekomen op initiatief van FNV Handel en mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van SDF en ondersteuning van de Retailagenda. FHKN ondersteunt FNV in de uitvoering ervan.

Contact

0318 698 469